Výuka kytary Královéhradecko

Kde se učit na kytaru v Hradci Králové? Lektor kytary, vhodné pro děti i všechny věkové kategorie, soukromá výuka, mohu přijet.

Máte-li zájem o výuku hry na kytaru, jste začátečník nebo mírně pokročilý a bydlíte v Hradci Králové nebo okolí Hořice, Lázně Bělohrad, Miletín, Dvůr Králové nad Labem, prohlédněte si volné termíny a případně mě prosím kontaktujte pro více informací.

Mám 12 let praxe s lektorstvím kytary - na dvou Základních uměleckých školách (ZUŠ), ve volnočasových centrech (kytarové kroužky) a také v soukromé výuce. Věnuji se rovněž koncertní činnosti a jakožto vystudovaný učitel pro 1. stupeň ZŠ, považuji metodický a profesionální přístup za samozřejmost.

Rád se přizpůsobím Vašim cílům, případně Vám pomohu si je lépe stanovit. Je tedy možné pojmout výuku z hlediska dosažení přípravy na odborné studium hry na nástroj (hra z not, teorie, technika, klasická hra), ale stejně tak Vás mohu připravit na hraní "pro radost", tedy zaměřit se především na akordické a rytmické doprovody písní, které si sami zvolíte.

Nabízím možnost soukromé výuky hry na kytaru, uvítám i nabídku lektorství hry na nástroj v různých institucích (ZUŠ, CVČ, ...).

Pokud hledáte učitele na kytaru pro kamaráda cizince, zvládnu hodinu v angličtině a s občasnými obtížemi i ve francouzštině.

V případě soukromé výuky v Praze a okolí mohu přijet za Vámi, nebo poskytnout učební prostory. Upřednostním, co Vám více vyhovuje.

V současné době soukromou výuku hry na kytaru neprovozuji, a to z důvodu plné vytíženosti výukou nástroje na ZUŠ. Děkuji za pochopení.

Výuka kytary - Volné termíny

Volné termíny 
Obsazeno